Gisteren moest De Gazelle op bezoek bij Sallandia, de koploper. Trainer Herman Harleman had de selectie uitgenodigd om bij hem thuis een lunch te nuttigen. Een ideale gelegenheid voor teambuilding en de hoofden dezelfde kant op te krijgen.

De Gazelle begon goed aan de wedstrijd. Met strijd en inzet maakte De Gazelle het Sallandia heel erg lastig. De Gazelle overheerste op het middenveld door echt als een team te spelen. Sallandia kon alleen de lange bal hanteren maar de goed spelende Jeremy en Zemir hadden veel grip op de lopende mensen van Sallandia.

In de 35e minuut, na een mooie aanval, was het Bobby Vonk die de bal doorkopte naar Niels Reinders, die werd neergehaald en een terechte penalty kreeg. De van blessures langzaam terugkerende Sven kelder schoot hem beheerst in, 0-1 De Gazelle.

In de 2e helft hetzelfde beeld, Sallandia hanteerde de lange bal en De Gazelle loerde op de counter. Sallandia speler Yordi Molemans was heel dicht bij de gelijkmaker. Hij schoot vanuit de lucht de bal snoeihard op het doel en deze kwam via de kruising terug het veld in. Het spel ging over en weer, maar De Gazelle hield stand.

Al met al een mooie opsteker voor de selectie en staf van De Gazelle.

Volgende week krijgt De Gazelle Hoonhorst op bezoek.