De Gazelle heeft gisteren met 3-0 verloren van stadsgenoot IJsselstreek. Na en 1-0 ruststand werd het uiteindelijk geflatteerd 3-0.

In de 1e helft was het een gelijkopgaande wedstrijd waarbij er wel meer dreiging uitging van de aanvallen van IJsselstreek. In de 22e minuut resulteerde dat in een 1-0 voorsprong voor de tricolores van Keizerslanden. Even was De Gazelle de weg kwijt wat resulteerde in een opgelegde kans die om zeep werd geholpen door één van de IJsselstreekspelers, die vanaf vijf meter voor het doel de bal hoog over schoot.

De wedstrijd kabbelde hierna rustig voort richting de rust. Even dreigde Steven Smals, de doelman van De Gazelle, uit te moeten vallen maar na behandeld te zijn, kon hij gelukkig (op halve kracht) verder.

In de 2e helft een aanvallend De Gazelle dat verwoed op zoek ging naar de gelijkmaker. Goed keeperswerk van de doelman van IJsselstreek en de paal en lat voorkwamen dat de voorwaartsen van De Gazelle konden scoren. Dit deed IJsselstreek wel vanuit de counter en kort voor tijd nogmaals.

Al met al bood het vertoonde spel een sprankje hoop richting het resterende programma van de competitie. Aanstaande zondag wacht titelkandidaat en koploper Heeten dat dan te gast is op Sportpark de Rielerenk.