Voetbalvereniging SV Schalkhaar is met ingang van het seizoen 2020 – 2021 op zoek naar uitbreiding van het verzorgingsteam (sportmasseur).

SV Schalkhaar heeft een prima verzorgingsteam, waar alle leden binnen SV Schalkhaar gebruik van kunnen maken. Op de avonden wanneer de selecties trainen (dinsdag en donderdag) is de verzorgingsruimte toegankelijk voor ieder lid die behandeld wil worden of om een advies te vragen. Soms is het massage, soms een tape leggen, maar soms ook doorverwijzing naar een fysiotherapeut of huisarts.

Voor komend seizoen (2020/2021) is SV Schalkhaar dringend op zoek naar nieuwe, ambitieuze verzorgers die in teamverband de verzorging op zich nemen. Naast de verzorgingsavonden zal er om toerbeurt gevraagd worden om bij het eerste elftal aanwezig te zijn tijdens competitiewedstrijden. Wij bieden u een eigen behandelkamer en een passende vergoeding.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een enthousiast team? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie per mail t.a.v. Huub Kolkman op kolkman1964@gmail.com.

Vorig artikelMeer dan alleen voetbal
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 13