Het voorbereidingstoernooi van SV Schalkhaar is gistermiddag gewonnen door AZC uit Zutphen: het won de finale van de organiserende vereniging SV Schalkhaar.

Het is inmiddels een traditie geworden dat SV Schalkhaar de 2 zondagen voor de start van de bekercompetitie een paar leuke potjes speelt tegen verenigingen ‘uit de omgeving’. Wedstrijden om te wennen aan nieuwe spelers, jonge spelers de kans geven, het toepassen van nieuwe tactieken en dat alles onder prima weersomstandigheden. Ook het weerzien na de zomervakantie van bekenden in de kantine (onder het genot van) hoort dan ook bij dit toernooi.

Vorige week zondag 21 augustus versloeg AZC Zutphen VV Diepenveen met 3-1 en was SV Schalkhaar te sterk voor VV Lettele (6-1). Afgelopen zondag 28 augustus werd er gespeeld om plek 3 en 4 tussen VV Diepenveen – VV Lettele en dat eindigde in het voordeel van VV Lettele (2-1 winst). In de finale moest SV Schalkhaar het onderspit delven tegen AZC dat uiteindelijk met 4-0 wist te winnen.

Voor de trainers prima wedstrijden om verder te gaan bouwen aan hun team, voor de vereniging SV Schalkhaar prima wedstrijddagen.
SV Schalkhaar bedankt een ieder die heeft meegeholpen aan dit toernooi, met name de scheidsrechters van de Deventer Scheidsrechters Vereniging die deze wedstrijden prima hebben geleid.

SV Schalkhaar speelt volgende week zondag op de Horsterhoek de eerste bekerwedstrijd tegen WSV uit Apeldoorn. Deze wedstrijd is qua tijdstip verplaatst van 14.00 uur naar 12.00 uur! U bent van harte welkom op de Horsterhoek, zondag 4 september aanvang 12.00 uur.

Vorig artikelDe kop is eraf voor FC RDC
Volgend artikelDe bal rolt weer: het bekerprogramma van deze week