Voor Sportclub Deventer stond gisteren de eerste wedstrijd op het programma na de eerste speelronde vrij te zijn geweest.

De wedstrijd begon met een sterke start van Juliana, dat na een half uur op een 0-1 voorsprong kwam. Sportclub Deventer had tot die tijd moeite om hun spel op te bouwen, maar richting de rust begonnen ze dreigender te worden. Ze kregen meerdere kansen om te scoren, maar helaas lukte het niet om de gelijkmaker te maken.

Na de rust bracht Tijn Vegelin met een prachtig schot de stand op 1-1, waardoor de hoop op een overwinning groeide. In een slordige aanval van de thuisploeg counterde Juliana naar de 1-2 en niet veel later werd er verrassend van een flinke afstand geschoten op het moment dat de keeper net wat te ver voor de goal stond. 1-3, Dit was de nekslag.

Sportclub probeerde nog wel, maar wist uiteindelijk weinig meer te creëren. Juliana kwam er in de laatste drie minuten nog 2 keer goed uit, dankzij de geboden ruimte, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-5. Een terechte maar geflatteerde nederlaag.

Het was een teleurstellende start voor Sportclub Deventer, maar ze hebben tot het einde gestreden. Hopelijk kunnen ze de volgende wedstrijd weer schitteren op het veld!