FC RDC heeft een uitstekend gelijkspel behaald bij het sterke Sportclub Teuge. Vooraf tekenen voor een punt is momenteel niet mogelijk, daarvoor weten we te weinig van de sterkte in deze competitie.

Dat Teuge een sterke opponent was, werd wel duidelijk gedurende de wedstrijd. FC RDC wisselde voor rust uitstekende momenten af met slordige waardoor Teuge voor rust de overhand had. Neemt niet weg dat FC RDC een aantal hele behoorlijke speldenprikken uitdeelde voor rust waarvan zelfs een prachtige afgekeurde goal van Stijn Rorije. Het spel golfde op en neer voor rust.

Na rust een zelfde soort spelbeeld waar beide ploegen op een hoog tempo probeerden gevaarlijk te worden. De eerste goal viel voor Teuge na een scrimmage vanuit een standaardsituatie.

Wie dacht dat FC RDC bij de pakken neer ging zitten, kwam bedrogen uit want FC RDC kwam beter en beter in de wedstrijd en kreeg ook voetballend de overhand en wist kansen te creëren. Een terechte strafschop was het resultaat en Joost Brouwer tikte de rebound binnen en de wedstrijd was weer helemaal open.

Het conditioneel sterke FC RDC ging door en kreeg nog 2 enorme kansen waar Teuge nog 1 keer heel dichtbij de overwinning was. Het bleef 1-1 waarbij Teuge voor rust iets meer overwicht had en de tweede helft FC RDC misschien recht op meer had.

Uiteindelijk tevreden gezichten en voor de vele FC RDC gerelateerde toeschouwers een mooie partij om naar te kijken. De volwassenheid waarmee FC RDC wederom speelde stemt tot ieders tevredenheid.