Op zaterdagmiddag 25 november trad Sportclub Deventer thuis aan tegen Oeken. De twee ploegen stonden voorafgaand aan de wedstrijd dichtbij elkaar op de ranglijst, dus het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden. Het liep echter anders.

De wedstrijd begon rommelig met weinig kansen over en weer. Oeken wist uit een vrije trap vlak voor de zestien meter van Sportclub Deventer op een fraaie wijze te scoren: 0-1. Niet veel later volgde een tweede treffer voor de uitspelende ploeg door een individuele fout in de verdediging.

Net voor rust wist Oeken het net alweer te vinden, waardoor beide ploegen met een 0-3 tussenstand de kleedkamers opzochten.

Aan het begin van de tweede helft werden er geen wissels doorgevoerd aan beide kanten, waar eigenlijk de wedstrijd al in de tas was voor Oeken. Sportclub probeerde nog in de wedstrijd te komen, maar al snel volgde een nog verdere uitbreiding van de score. Het duel eindigde uiteindelijk in 0-6.

Een uitermate teleurstellend resultaat voor de thuisploeg dat hoopte na een goede reeks de aansluiting naar boven weer te kunnen inzetten.

Toch nog een lichtpuntje vanmiddag, dat Cas Berends uit de eigen O17-1 voor het eerst mocht invallen in het eerste elftal. Volgende week gaat Sportclub weer voor een goed resultaat in Enschede tegen Glanerbrug. Oeken ontvangt Harfsen.