Trainer Johan van Ommen wil doelpunten gaan kopen want zelf kunnen de spelers van Sportclub Deventer de kansen niet afmaken. Met opnieuw drie spelers van de JO19 in de basis, was Sportclub beter dan Loenermark maar aan de eindstand te zien zou je denken van niet, aldus trainer Van Ommen.

Na 30 seconden krijgt Alan Jayha een levensgrote kans, maar weet hij het net niet te vinden. De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud of Enes Suzen werd alleen voor de keeper gezet, maar ook hij wist helaas niet te scoren. Sportclub bleef de betere ploeg en na 15 minuten was het youngster Tijn Vegelin die de binnenkant van de paal raakte. Helaas geen doelpunt. Het ongeduld werd steeds groter en de gasten uit Loenen kregen een grote kans, maar doelman Raymon van Emmerik was een sta in de weg. Hierdoor ging de wedstrijd ging de rust in met een 0-0.

Na rust was de wet van Murphy er weer en werd het uit het niets 0-1. Sportclub was lam geslagen en kon zich zelf na een tijdje herpakken. Het hanteerde veel de lange bal en hierdoor kantelde het spelbeeld een beetje. Uit een van de schaarse kansen scoorde Tijn Vegelin de 1-1 in de 80e minuut. In plaats van wat iedereen dacht, namelijk dat nu Sportclub er op en er over zou gaan, scoorden de gasten in twee minuten tijd de 1-2 en de 1-3. Helaas was er geen eer meer aan te halen en ondanks wat kansjes voor Sportclub Deventer, maakte Loenermark de 1-4 en was het klaar.

“Ja, wat moet ik hier van zeggen. Een slechte week met trainen en veel afwezigen en geblesseerden. Niets te nadele van de groep! Maar er één meer maken dan de tegenstander, zou wel een keer prettig zijn voor mijn team.” aldus een iets wat teleurgestelde trainer Van Ommen.