Na een redelijk begin van de ploeg uit Deventer is de uitslag behoorlijk geflatteerd, maar wel verdiend aldus trainer Johan van Ommen.

WWNA kreeg na 10 minuten een penalty die werd gestopt door Raymon van Emmerick. Maar de scheidsrechter vond de keeper te vroeg bewegen en liet de penalty overnemen, 1-0. Daarna waren de gastheren scherper en schoten ze de 2-0 en via een eigen doelpunt de 3-0 binnen.

De 2de helft kreeg Sportclub net als de eerste helft ook hun kansen, maar die werden niet verzilverd en zo was het na het laatste fluitsignaal 6-0 voor de koploper.

“Ach ja wat moet je er mee? Kansloos is de uitslag, maar er gebeuren zoveel dingen in deze wedstrijd. We staan te snurken en reageren ons af op een scheidsrechter met veel discutabele beslissingen. Ik denk dat ie niet eens wist dat er 2 teams op het veld stonden!” aldus trainer Van Ommen.

“Ons een rode kaart geven, omdat hij WWNA niet bestraft met het vasthouden van een doorgebroken speler en een penalty laten overnemen omdat mijn keeper niet met een voet op de lijn staat! Maar als je duikt naar de bal kan je toch nooit een voet aan de grond houden.”

Volgens de trainer werd er verloren van een zeer effectieve ploeg.