Na een moeizaam begin wisten de Roodgelen toch ruim te winnen van SHE.

SHE stopte in het begin meer energie in de wedstrijd en Wesepe mocht van geluk spreken dat het doelpunt in de 2de minuut wegens buitenspel werd afgekeurd. Het spel van Wesepe was te traag en de spelers waren te slap in duels, waardoor SHE gevaarlijker leek.

Wesepe kreeg in de 17de min een strafschop, nadat Harm binnen de 16 onderuit werd geduwd. Rens benutte dit buitenkansje feilloos. In de 38ste minuut werd het gelijk, na een uitbraak op links, gevolgd door een strakke voorzet die door Richard in eigen doel werd gewerkt: 1-1.

In dezelfde minuut kwam Wesepe weer op voorsprong: Harm werd op links vrij gespeeld en maakte als 17-jarige beheerst zijn eerste doelpunt in Wesepe 1: 2-1. Dit werd zelfs niet de ruststand, want in de 45ste minuut kon Rens van dichtbij 3-1 scoren.

In minuut 54 mocht Rens weer vanaf de penaltystip aanleggen en zijn hattrick voltooien, nadat Davy onderuit werd gehaald: 4-1.
SHE deed spaarzaam wat terug en in de 64 min wisten zij de stand op 4-2 te brengen. De eerstvolgende corner werd door Richard op doel gekopt, de terugspringende bal kwam weer voor zijn voeten en hard en laag onder de keeper door geschoten: 5-2. SHE wist met een lob nog een keer de paal te raken en het slotakkoord was voor de ingevallen Jarno, die de stand op 6-2 op het bord zette en daarbij zijn doelpunten totaal voor Wesepe 1 op 25 bracht en de eerste ster achter zijn naam kreeg.

De opstelling vandaag: Rick Jansen – Chris Jansen – Richard Flierman – Sven Booijink – Niek Saris – Davy Timmer Arends – Kevin Teunissen – Nick Jansen – Rens Broekhof – Rick van Gelder – Harm Willemsen. Ingevallen: Rik Veldkamp – Rick Saris – Roy Hulsegge en Jarno Rouweler.

Volgende week zondag om 14.00 naar Terwolde, dat vandaag bij V en L een 2-3 overwinning behaalde.