Davo is de competitie uitstekend begonnen. Het won in een spannend duel met 2-1 van Sportlust Vroomshoop. Enige reserve was er vooraf, want Davo leed 3 bekernederlagen met 20 tegendoelpunten en vorig seizoen was Davo in de beker kansloos tegen Sportlust Vroomshoop.

Vandaag was de ploeg van Resit Schuurman echter herboren. Er zat meer lijn in het spel, er waren betere combinaties en de werklust was groots. Ofschoon beide teams enkele mogelijkheden hadden, wist Davo de score te openen. Akila Waragoda rondde een uitstekende aanval doeltreffend af: 1-0. Davo leek met deze stand te rusten, maar in de extra tijd van de 1e helft kwamen de gasten langszij: 1-1. 

Na de pauze werd het niveau van Davo niet minder. De aanval werd gezocht en wederom wist Akila Waragoda te scoren: 2-1. Daarna had Sydney Pinkster een doelpunt verdiend, maar zijn schot ging binnenkant paal. Vervolgens mazzel voor Davo toen Sportlust Vroomshoop de lat raakte en in de rebound slecht werd ingekopt. In het laatste kwartier moest Davo de mouwen nog een keer opstropen. Grote kansen waren er voor beide teams eigenlijk ook niet meer. De ontlading was groot toen de jonge, talentvolle arbiter affloot. De zege is een mooie opsteker.

Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen SV Zwolle.

Bronclubcorrespondent DVV Davo
Vorig artikelWesepe start met 6-2 zege op SHE
Volgend artikelValse competitiestart Sportclub Overwetering