De tegenstander is vandaag de voor ons onbekende tegenstander DSVD uit Deurningen. Veel blessures en de jonge Thijs van der Sluis start in de basis elf van Overwetering.

Het eerste kwart van de wedstrijd geeft een gelijk opgaand wedstrijdbeeld weer. Het 1e gevaar komt van de opkomende linksback Tom Koers die na een goede actie de bal iets te zacht inschiet waardoor de keeper van DSVD redding kan brengen. Een schot van Nick Logtenberg, na een teruggelegde bal van Bram de Haas, wordt geblokt door de verdediging van DSVD. Keeper Paul Vlaskamp is alert op een dieptebal van de tegenstander. Ook kopt een aanvaller van DSVD net naast. Veel doelkansen waren in de 1e helft niet te zien. Ruststand 0-0.

Dan de tweede helft. In tegenstelling tot de eerste helft was deze het aanzien waard doordat beide teams kansen kregen. Dit kwam mede doordat Nick Oosterwijk naar voren werd geschoven. Dennis Willemsen was erg dichtbij en schiet de bal net naast, dit had de 1-0 kunnen zijn. Na een voorzet van Thijs van der Sluis kopt Bram de Haas net naast.

Ook de daaropvolgende aanval van DSVD verdiende een beter lot, maar deze bal eindigt ook naast het doel. Op een schot van Nick Oosterwijk redt de doelman van DSVD. De scheidsrechter geeft de goed spelende aanvoerder Maikel van Breukelen een gele kaart na protesteren over een al dan niet hoekschop voor DSVD. Ook Ferdi van Breukelen ontvangt een, ditmaal onterechte, gele kaart nadat hij de bal speelt en een speler over zijn been valt.

De in de 2e helft goed spelende Dennis Willemsen en Thijs van der Sluis maken plaats voor Dirk Dunnink en Brent Roesink. Bram de Haas krijgt nog een goede kans, maar kopt de bal net naast. Eindstand 0-0. Een gelijkspel was terecht, al was het mooi geweest als er enkele doelpunten waren gevallen.

Volgende week gaan we naar koploper MVV’ 29 uit Harbrinkhoek.