Werd uit een moeizame 2-3 overwinning behaald door s v Twello deze middag werd thuis met 6-0 gewonnen en deze uitslag was geenszins geflatteerd.

De eerste 10 minuten ging de strijd gelijk op maar dit kwam meer door de thuisclub zelf. De harde bal stuiterde alle kanten op en keeper Steven Koopmans verkeek zich daardoor bijna op een simpele terugspeelbal. Dezelfde fout maakte een verdediger in de 13de minuut maar keeper Steven Koopmans redde nu bekwaam. Langzamerhand nam de thuisploeg steeds meer het initiatief maar dat leverde net geen doelpunt op.

Nadat Tijn Vegelin van sportclub Deventer een mogelijkheid om zeep hielp scoorde Tim Evers na een razendsnelle combinatie 1-0. Even later een herhaling van zetten. Kansje voor Tijn Vegelin, maar uit de tegenaanval kon Max Smaal scoren. Hij zag dat Tim Evers er nog beter voor stond en de 2-0 verscheen op het scorebord. Na een half uur spelen stelde Nicky Eekhuis Max Smaal in staat 3-0 te scoren. Tot aan de rust had de score zeker nog verhoogd kunnen worden maar de juiste scherpte ontbrak daarbij.

Ruststand 3-0 en dat was volkomen terecht.

Na de rust verzuimde Rusambo Rajabu 2 maal te scoren van wel heel dicht bij. Nadat trainer Harold Dengerink een paar wissels had toegepast scoorde Joris Maalderink  knap op een pass van Max Smaal 4-0. Kans op kans kregen de spelers van s v Twello. Job Bruntink schoot alleen voor keeper Nelson Lammertink recht tegen hem aan, Maarten Lutje Beerenbroek schoot te slap binnen waardoor de keeper net kon redden. In de 69ste minuut gaf Job Bruntink een prachtige bal aan Maarten Lutje Beerenbroek en de 5-0 stond op het scorebord. De laatste 20 minuten kreeg de thuisclub nog ettelijke mogelijkheden de score op te voeren maar men was te veel uit op eigen succes in plaats van de bal af te leggen. Wat deed sportclub Deventer dan nog? Niet echt veel . Er zat weinig overtuiging meer in. Veel verder dan een zwak schot van Stan Berends kwamen ze niet. In de 82ste minuut een subtiele pass van Jorden Roeterd op Joris Maalderink betekende 6-0.

Enkele minuten trok scheidsrechter P.A.G.M Pot uit Zwolle terecht bij vanwege een blessure behandeling.  Het bleef 6-0. Een knappe overwinning voor de spelers van s v Twello.

Volgende week uit tegen OBW uit Zevenaar. Aanvang 15.00 uur en dan proberen deze lijn door te trekken.