Wat een kansen heeft de thuisclub deze middag gehad !!! Maar hoe mooi de aanvallen ook waren de afronding was niet goed. De ruststand was slechts 1-0 en dat had echt veel meer moeten zijn. De einduitslag 4-0 was eerder te laag dan te hoog.

Vanaf de aftrap dicteerde s v Twello het spel. Al in de 2de minuut werd een bal van Job Bruntink van de lijn gehaald. Daarna schoot Max Smaal maar net naast en kopte Stefan Hulsebos van wel heel dichtbij over. Kans na kans voor de thuisploeg en eindelijk in de 10de minuut een subtiele pass van Tristan Roeterd  op spits Sam van Eck die 1-0 scoorde. Het zou te ver voeren alle mogelijkheden te vermelden. Frank de Croon kopte net naast, Max Smaal schoot van wel heel dichtbij rakelings naast en Tristan Roeterd knalde van rand 16 meter hard over. Te veel kansen om allemaal te benoemen.

Wat deed de tegenstander? Weinig tot de 30ste minuut. Zij kwamen nauwelijks voor het doel van de thuisploeg. Maar zie in de 31ste minuut haalde David Memelink van grote afstand uit en zijn schot belandde zo maar op de lat. Waren de spelers van s v Twello nu gewaarschuwd? Nee hoor. Zij bleven schitterend combineren maar weigerden de trekker definitief over te halen. In de 43ste minuut schoot David Memelink weer op de lat. Met een magere 1-0 brak de ruststand aan.

De gasten dachten dat er misschien iets te halen viel maar er gebeurde weinig tot niets het eerste kwartier van de 2de helft. In de 61ste minuut een snelle combinatie tussen Tristan Roeterd en  Max Smaal. Deze schoot tegen keeper Max Buil aan en de rebound was voor Job Bruntink die koel eindelijk  2-0 scoorde. Daarna was het tijd om te wisselen voor trainer Harold Dengerink.  Pascal Klein Velderman mocht na 6 weken blessureleed weer opdraven net als Edward Achtereekte na ruim een half jaar blessureleed. Hij liet zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. Een prachtige pass op Tim Evers gaf hij en 3-0 kwam op het scorebord.

Pal voor het einde kopte Edward strak een corner binnen en de 4-0 verscheen op het bord. Een verdiende overwinning voor s v Twello. Maar nogmaals deze had veel hoger moeten uitvallen.

Volgende week hebben de spelers van s v Twello vrij vanwege een oneven aantal ploegen in de competitie.

Op 28 mei a.s. thuis om 14.00 uur tegen RDC uit Deventer. Bij winst gloort een mooie middag.