Davo heeft op donderdagavond een verdiend punt gepakt tegen Broekland:0-0.

Het was, ondanks dat er geen doelpunten vielen, best wel een aardige wedstrijd. Zeker van Davo kant, want de ploeg legde wel een betere mentaliteit op de mat dan de voorgaande wedstrijd tegen Lettele. De beginfase van de wedstrijd was iets meer voor Davo. Veel kansen waren er niet, of het moet een fraai schot van Onnie Ngoetra zijn geweest. Door het snel uitvallen van Sylvan van der Vegt, moest trainer Resit Schuurman al een aanpassing doen in zijn team. Maar de bank was goed bezet: Ilyas Yurukel kwam erin en Quint Mulder ging laatste man spelen.

En tot overmaat van ramp moest Quint Mulder verderop het duel met een blessure aan zijn hoofd het veld verlaten. Voor de rust nog 2 belangrijke spelmomenten. In de 31e minuut een afgekeurde goal (al dan niet buitenspel) van Ronald Boudewijnse en vlak voor rust trof Broekland de lat. In de 2e helft een hardwerkend Davo en Broekland kreeg gaandeweg de overhand.

Grote kansen waren er ook weer niet, tot het laatste kwartier. Invaller Gino Natar zag zijn kopbal naast gaan en in de 82e minuut kwam Davo wel heel goed weg, nadat Broekland een niet te missen kans naast wist te schieten. Davo had zelfs de wedstrijd nog kunnen winnen: In de 90e minuut kwam Sidney Pinkster op de doelman af, maar hij schoof de bal te ver voor zich uit.

Het bleef dus bij 0-0 en omdat SV Zwolle verloor bij Raalte, staat Davo niet meer op een rechtstreekse degradatieplek.