SV Epse heeft gisteravond met 4-3 verloren van Spc Eefde. Na een 3-0 ruststand kwamen de mannen van Gertie Wichers in de tweede helft goed terug, maar een nederlaag kon niet worden voorkomen.

SV Epse startte de wedstrijd goed en kreeg de eerste grote kans. Almir Fizovic raakte echter de lat. Eefde nam daarna de wedstrijd in handen. Het liet Epse lopen dat overal op het veld een mannetje tekort kwam. Het was wachten op doelpunten en die kwamen er ook. Bram Botzel zetten Eefde na 20 minuten op voorsprong. Rens Braakhekke pegelde niet veel later een vrij trap snoeihard in de linker boven hoek en nog voor rust noteerde Eefde de derde treffer.

In de rust paste Gertie Wichers de organisatie aan en werden enkele wisselingen doorgevoerd. Dat had duidelijk effect. Epse startte fel en in een mum van tijd lag de bal twee keer in het doel van Eefde. De sterk spelende Wietse Nijkamp maakt de 3-1 en Almir Fizovic de 3-2 (op aangeven van Nijkamp). Eefde was even van slag maar kreeg ook zijn kansen. Doelman Bruinewold zweefde een aantal keer fraai naar de hoek en capituleerde niet in een 1 op 1 situatie. Toch moest hij nog één keer een bal uit het net halen (4-2). In de slotfase liet Epse aanvaller Nijkamp nog 1 keer het net bollen. Uitslag 4-3.

Zaterdag speelt SV Epse tegen Apeldoornse Boys. Deze wedstrijd wordt in Eefde gespeeld en is onderdeel van de Steden3hoekcup. Aanvang 14.00 uur.