‘Een goed begin is het halve werk,’ moet Remco Muiderman van Looox Bathrooms gedacht hebben. De hoofdsponsor van Epse 1 nodigt, voorafgaand aan de wedstrijd Epse 1 – Marienheem 1, het hele team uit voor een uitgebreide lunch bij hem thuis.

Na een dankwoord aan de sponsor en de bijbehorende teamfoto’s, wacht Epse deze zondagmiddag een flinke klus. Nummer zeven op de ranglijst, Marienheem, komt op bezoek. Het is vandaag aan- of afhaken bij de top in de vijfde klasse F.

Epse begint sterk aan het duel. Na één minuut spelen is het al bijna raak. Het publiek, dat op deze zonnige zondag in groten getale aanwezig is, moet echter nog tot minuut tien wachten tot het Almir Fizovic de openingstreffer ziet scoren. Vele kansen volgen. Marienheem kan niet mee met het geweld van Epse. Al komen de oranje-zwarten er nog wel een keer gevaarlijk uit. Het schot gaat, gelukkig voor Epse, hoog over.

Na de thee zien we hetzelfde spelbeeld. Epse valt aan en Marienheem verdedigt. In de zeventigste minuut wordt Lars Otten weggestuurd op de linkerkant. Hij scoort de verlossende 2-0. Marienheem lijkt geknakt. Epse gaat door met druk zetten. In de vierentachtigste minuut kopt Silas Muiderman zelfs de 3-0 binnen. Even later is het wederom Lars Otten die met een keihard schot de eindstand op 4-0 zet.

Epse is nu al zeven weken ongeslagen!

Over twee weken voetbalt de ploeg van trainer Herman Harleman uit in Wesepe.

Viaclubcorrespondent SV Epse
Vorig artikelOok laatste stukje De CJV’ers verdwijnt
Volgend artikelVoorwaarts lijdt nederlaag in Gendt