Het is CCW niet gelukt afstand te nemen van de onderste regionen doordat het bij Broekland eindigde zoals het begon en gezien de kansenverhouding in de wedstrijd kwam het daar nog goed mee weg.

CCW moest al vijf basisspelers missen door blessures en daar kwam vandaag ook nog eens bij dat doelman Jochem van Ruth wegens ziekte verstek moest laten gaan. Hierdoor stond de doelman van het 2e zaterdag team Bjorn ten Broeke vandaag onder de lat, een brok ervaring en dat kwam vanmiddag goed van pas.

Voetballend gezien was het pover wat beide ploegen vandaag lieten zien. Bij CCW lukte met name de eerste helft maar weinig, waarbij duidelijk zichtbaar was dat enkele vaste krachten toch enorm worstelen met hun vorm. En als CCW dan in de buurt van het vijandige doel kwam, had het ook de arbitrage niet echt mee. Want waar het dacht op 0-1 te komen, werd Bart Keurhorst bijzonder discutabel teruggefloten vanwege buitenspel.

De grootste kansen waren echter voor de thuisploeg, maar die wisten toch ook enkele zeer niet te benutten.

Na de rust een toch wat beter CCW en met wat omzettingen van Bart Vos kreeg het beduidend meer grip op wedstrijd. Kreeg ook wat kleine kansjes, maar wist het ook geen raad mee, al werd Bart Keurhorst nogmaals volledig ten onrechte teruggefloten voor buitenspel toen hij in duidelijke scoringspositie op de weg was.

De grootste kans kreeg echter de thuisploeg vlak voor tijd, maar met een sublieme redding wist Bjorn ten Broeke erger te voorkomen en bleef het dus bij 0-0.

Als de weergoden het toelaten volgende week is de laatste wedstrijd voor een ultra korte winterstop tegen Voorst. Daarna maar hopen dat er toch een aantal van de geblesseerde spelers terugkomen, want anders kon het weleens een hele lastige tweede seizoenshelft worden voor CCW. Dat zou eeuwig zonde zijn na een glorieus verlopen vorig seizoen en toch ook wel goede start van huidige seizoen.