De eerste bekerwedstrijd voor CCW was wederom, net als afgelopen seizoen, een thuiswedstrijd tegen IJsselstreek. Voor onze gasten uit Deventer was het zelfs pas de eerste wedstrijd in aanloop op nieuwe competitie en ook het sterk verjongde CCW had er pas één oefenwedstrijd wedstrijd (3-1 winst tegen De Gazelle) op zitten.

Daar de nieuwe trainer nog wat spelers zonder speelminuten aan het werk wilde zien, stonden er enkele jongens op totaal andere plekken dan gewend. Hierdoor begon CCW heel onwennig aan de wedstrijd en werd zeker de eerste 20 minuten totaal overlopen door IJsselstreek. CCW mocht niet klagen dat er na een half uur nog maar 0-2 (2* Wesley de Witte) op het scorebord stond.

Na een half uur kreeg CCW wat meer grip op spel IJsselstreek en kwam het zelf beter in wedstrijd. Het creëerde ook wel enkele kansen die echter door eigen onmacht en een uitstekende Delano Dokter in het doel van IJsselstreek niet verzilverd werden. Er werd dus gerust met een 0-2 tussenstand.

Na wat wissels in de rust ging het bij CCW zeker beter lopen. Mede door vermoeidheid bij IJsselstreek was CCW de tweede helft zeker de bovenliggende partij en kwam het in de 60e minuut op 1-2 door Bart Keurhorst en in de 78e minuut op gelijke hoogte door de zojuist ingevallen Tijn de Haan. Dat CCW uiteindelijk niet won, wat zeker verdiend was geweest, mocht de ploeg zichzelf aanrekenen: de echte kansen werden niet benut.

Dinsdag 6 september speelt CCW de volgende oefenwedstrijd thuis tegen Harfsen, aanvang 20.00 uur. Volgende week zondag wacht de bekerwedstrijd uit tegen derdeklasser Colmschate, een heuse test voor deze piepjonge ploeg.