Ongeveer de helft van de wedstrijd liet RDC zien dat het heel goed kan voetballen: het leverde echter geen resultaat op tegen de stugge ploeg uit Windesheim.

Er werden veel kansen gecreëerd door de ploeg van trainer Maatman waar met name via de rechterkant een aantal flitsende combinaties tot kansen leidden. De 0-1 voorsprong van Kay v/d Beld op aangeven van Stijn Rorije was dan ook zeer terecht!

Slordigheden in de opbouw zorgden ervoor dat uit het niets de 1-1 op het scorebord verscheen wat op dat moment het niveau deed dalen. De 2-1 achterstand net voor rust, na miscommunicatie centraal achterin, deed vermoeden dat het lastig ging worden om resultaat te halen, maar RDC pakte de draad weer op met goed voetbal en veel kansen wat helaas geen doelpunten opleverde.

Uiteindelijk was het Milan Beumer die zeer terecht na een vlot lopende aanval via Kay v/d Beld de 2-2 binnen kon tikken! In de 60e minuut bracht trainer Maatman 5 verse krachten in en alles leek erop dat RDC nog de volle mep binnen ging halen met wederom een aantal uitstekende combinaties en mogelijkheden de 3-2 voorsprong te pakken.

Het was echter VSW dat de overwinning naar zich toe trok door knullig uitverdedigen van RDC genadeloos af te straffen. RDC zette nog 1x alles op alles onder aanvoering van Joost Brouwer wat nog een kans opleverde voor Luuk Helms die net naast schoot. Complimenten voor de vechtlust en bij vlagen heel goed voetbal leverde dus wederom geen resultaat op.

Op naar zaterdag thuis tegen Sportclub Eefde.