Niet denderend spelen en toch de volle buit mee nemen naar Twello. Dan ook nog horen dat Terborg punten had laten liggen tegen Harfsen en dan kan je alleen maar tevreden zijn over de resultaten van deze middag.

De eerste 5 minuten begon SV Twello fel, kreeg het direct wat mogelijkheden maar het was het net niet. De eerste de beste aanval van de thuisploeg was messcherp. Douwe Voortman kopte maar rakelings naast. Daarna was de ploeg uit Twello weer aan de beurt. Tristan Roeterd zag zijn schot maar net naast gaan en even later kregen Max Smaal en Tristan binnen de minuut een kans van wel heel dichtbij. Ook Rusambo Rajabu kon de score niet openbreken.

In de 21ste minuut een sublieme pass van Max Smaal op Job Bruntink die heel rustig 0-1 scoorde. Nu de score opvoeren, maar wat viel dat tegen. Keeper Jan Willem Sobering redde een paar maal heel knap. Soms met behulp van zijn verdedigers die de bal ook tweemaal van de doellijn wisten te halen. Nadat Rusambo Rajabu rakelings voorlangs had geschoten kreeg EGVV pal voor de rust plotseling een grote kans om te scoren. Er werd slordig uitverdedigd en Thomas Rensing verscheen alleen voor keeper Steven Koopmans. Deze redde heel knap.

Ruststand 0-1 maar dat had echt hoger moeten zijn.

In de 2de helft begon EGVV heel gedreven. Matthias Hilhorst zag zijn schot op het laatste moment geblokt worden en even later pakte Steven Koopmans weer heel knap een schot van hem. Tristan Roeterd had tussendoor moeten scoren, maar hij drukte niet krachtig genoeg af. Op de counter bleef de thuisploeg gevaarlijk met name door Matthias Hilhorst en Twan Stokkink. Dit was een lastige periode voor de gasten en trainer Harold Dengerink greep in. Frank de Croon en Joris Maalderink kwamen in de ploeg.

Nadat bij de thuisclub een verdediger de bal van de doellijn weghaalde toen keeper Jan Willem Sobering al verslagen was, lukte het Tim Evers 0-2 te scoren op een mooie pass van Job Bruntink. Twee minuten later gaf Tristan Roeterd een prachtige pass op Tim Evers die dit keer onmiddellijk de bal doorgaf aan Joris Maalderink en de 0-3 verscheen op het scorebord. Daarna kon, nee had SV Twello de score nog verder op moeten voeren. Max Smaal schoot alleen voor de keeper tegen hem op, Stefan Hulsebos kopte op de lat en Maarten Lutje Beerenbroek schoot maar net naast in kansrijke positie. Toch werd het nog 0-4 door Rusambo Rajabu. Vanaf de zijkant verschalkte hij een paar verdedigers van EGVV.

Volgende week thuis tegen Kon. UD uit Deventer. Aanvang 14.00 uur. Nu proberen deze goede reeks door te zetten.