Wekelijks benadert Wouter Hulsegge een speler uit het Deventer voetbal. Deze voetballer krijgt 25 vragen van Wouter voorgelegd en mag uiteindelijk zelf bepalen wie de volgende Deventer voetballer is. Mits het een speler van een andere vereniging is. De tweede ‘Hulle passt ‘m door’ is voor Mehmet Kisa, speler van FC RDC.

Naam: Mehmet Kisa

Geboren: Deventer

Relatie: Met Karlijn sinds januari

Clubs: Ik begon mijn jeugd bij Sportclub Deventer, vanaf de D bij Schalkhaar, FC RDC 1, SV Rijssen 1, Be Quick Zutphen 1 en weer terug naar FC RDC.

Werk of Studie: Werk in een psychiatrische instelling, lvb (lichte verstandelijke beperking) met zware agressie als vaste baan (Elver in Arnhem). Daar omheen werk ik als zelfstandig ondernemer allround in de zorg door heel Nederland.

Geen voetballer, dan: Als ik geen voetballer was geworden dan zou ik volop werken en regelmatig in de sportschool te vinden zijn.

Grootste Blunder: Grootste blunder zou ik echt niet weten. Heb nooit echt een grote blunder gemaakt.

Trots op: Ben trots op wat ik nu heb bereikt en welke doelen ik nog heb. Heb een gezonde relatie, woon op mezelf, heb een vaste baan, leuke familie en vrienden en ben gezond. Dus niks te klagen.

Idool: Mijn idool in het voetbal is en blijft toch Messi. Denk dat iedereen wel snapt waarom.

Mooiste Sportcomplex: Weet zo even de naam niet van het complex maar ze hadden erg grote kleedkamers met een eigen fitnesszaal en een grote fysio ruimte. Het mooie was dat je van onder de grond zo het veld op liep. Iets wat je veel bij profs ziet.

Mooiste Tenue: FC RDC

Beste Speler in Deventer: Dit is moeilijk te beantwoorden want er zijn veel goede voetballers en spelers waar ik nooit mee heb gespeeld. Maar als ik een keuze moet maken kies ik voor Marco van Meeteren van Sallandia.

Vervelendste tegenstander: Heb niet echt een specifieke vervelende tegenstander maar vooral teams die alleen maar achteruit blijven zakken en veel trappen omdat ze anders niet kunnen winnen. Dat vind ik vervelend!

Beste Trainer: Als ik kijk naar beste trainer op topniveau vind ik Guardiola het beste. De beste trainer die ik heb gehad is een lastige want ik heb niet veel trainers gehad. Ben een lange tijd samen met mijn oude trainer Bjorn Rutten meegegaan naar diverse clubs.

Hobby: Sporten en dingen doen met vrienden of met m’n neefjes. Lekker bezig zijn.

Ergernis: Betweters of mensen die achter de ellebogen zijn.

Eten: Sushi !! Iedere zondag !

Lezen: Lezen hou ik niet zo veel van en doe ik ook vrij weinig..

Film of serie: Ik kijk graag naar actiefilms of spannende series. De beste serie die ik heb gezien is prison break.

Social media: Ik kijk regelmatig op social media. Zo ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vind ik het wel leuk om bij te houden.

Games: FIFA natuurlijk!

Muziek: Ik luister veel naar regeatton, r&b en hiphop muziek. Zolang er maar een lekkere vibe in zit.

Slechtste eigenschap: ik kan erg koppig zijn

Ambitie: Mijn ambitie is toch een huisje boompje beestje en alles netjes voor elkaar hebben. Qua voetbal gewoon plezier hebben in het voetballen en alles er omheen.

Kampioen in jullie klasse: Ik ben de laatste jaren gewend om kampioen te worden en dat wil ik graag zo houden dus ik neem alleen genoegen met promotie, niks minder.

Volgende week is het de beurt aan een nieuw speler. Mehmet Kisa speelt de bal door aan: Alan Jaya van Sportclub Deventer