De Gazelle heeft gisteren op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld tegen SDOL uit Luttenberg.

Waar het aan De Gazelle-kant zoeken was naar de juiste balans in het elftal liet SDOL zien te beschikken over een ingespeeld team.

Zonder echt tot kansen te komen speelde het spel zich grotendeels af op de helft van De Gazelle. SDOL had meer balbezit maar De Gazelle was gevaarlijker in de omschakeling.

Na 20 minuten werd Bobby de diepte ingestuurd en ging hij alleen op de doelman van SDOL af die bekwaam redde. Drie minuten later was het wel raak. Bobby kwam vanaf de rechterflank de zestien in, passeerde 2 verdedigers en schoot de bal snoeihard tegen de touwen.

De wedstrijd werd wat grimmiger en scheidsrechter Karkdijk had de handen vol aan het duel. De voorwaartsen van SDOL vergaten in de 34e minuut de gelijkmaker te scoren, de spits van dienst had zijn vizier echter niet op scherp staan.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, veel balbezit voor SDOL en een afwachtend De Gazelle met als absolute uitblinker Jeremy Bruins die als een rots in de branding stond te verdedigen.

In de 71e minuut wist SDOL alsnog een gaatje te vinden in de verdediging. Vanuit buitenspelpositie mocht de spits van SDOL een rebound binnentikken. De scheidsrechter was echter een andere mening toegedaan en verbaasde vriend en vijand door het doelpunt toe te kennen.

De Gazelle haalde alles uit de kast om het puntje in huis te houden en SDOL probeerde tot in de laatste seconde om de overwinning mee naar huis te nemen. Een uitstekende doelman Wout aan Deventer zijde en de onkunde van de spitsen aan SDOL zijde zorgden uiteindelijk voor de 1-1 eindstand.