Sallandia weet ook na de verrassende overwinning op Robur et Velocitas het 2e bekerduel te winnen. In en tegen 5e klasser Wissel werd met 1-5 gewonnen.

In de 1e helft troffen we een tegenstander die ver inzakte en de ruimtes klein hield. Omdat we erg slordig waren in de passing en er te weinig beweging was, kwamen we ondanks een overwicht niet tot hele grote kansen. Het meeste gevaar kwam uit hoekschoppen waar de keeper van Wissel 2 ballen van Milan Makel ternauwernood uit z’n doel kon ranselen.

In de 29e minuut scoort Emir Balavac, ook uit een hoekschop, de 0-1. Amper twee minuten later is het 0-2 als wederom Balavac een mooie pass van Marco van Meeteren afrond. Mogelijkheden op een derde treffer werden jammerlijk gemist. Waar iedereen al richting de thee liep kwam de thuisploeg op 1-2. Een enorm misverstand in de verdediging werd afgestraft. Totaal onnodig, maar wel een feit.

In de tweede helft een wat rommelig begin, maar wel een dominant Sallandia. Na een uur werd Wittenberg prachtig de diepte in gestuurd door Balavac. De harde voorzet werd door de Wissel aanvoerder keihard in eigen doel geschoten. Na deze treffer scoorden de zwartgelen nog tweemaal via Molemans en wederom Balavac.

In de andere poulewedstrijd herstelde Robur et Velocitas zich en won met 6-3 van Victoria Boys. Door deze uitslag heeft Sallandia volgende week aan een gelijkspel genoeg tegen Victoria Boys om door te bekeren.