Het is Sallandia opnieuw gelukt om te winnen. Ditmaal op bezoek bij CCW. De tegenstander schoot sterk uit de startblokken waar Sallandia de eerste 20 minuten geen antwoord op had. CCW kreeg vele kansen maar keeper Jordy Bourgonje wist zijn doel schoon te houden. Halverwege de eerste helft werd Rick Wolvenne weggestuurd, speelde zijn directe tegenstander uit en wist vervolgens Marco van Meeteren te vinden die koelbloedig afmaakte, 0-1, zij het tegen de verhoudingen in.

CCW kreeg zijn kansen ook wel, maar wist ze niet te benutten. Dit soms door kunst- en vliegwerk van Sallandia. Na ongeveer een half uur ontstond er een goedlopende aanval van Sallandia. Marco van Meeteren zag de keeper van CCW totaal verkeerd staan en schoof de bal beheerst in de korte hoek: 0-2.

Dit was overigens een van de goede fases uit de wedstrijd van Sallandia. Niet veel later ging Marco van Meeteren op avontuur en wist Rick Wolvenne te vinden. De spits scoorde de 0-3.

In de tweede helft kwam CCW logischerwijs naar voren. Sallandia werd de gehele 2e helft achteruit gedrukt, waaruit ook de 1-3 volgde. CCW bleef drukken met een aantal goede kansen. Dit leverde de thuisploeg in de 75ste minuut een penalty op die koelbloedig werd ingeschoten: 2-3.

Wat volgde is een kwartier lang billen knijpen voor Sallandia. Trainer Lorenzo Bink: ‘CCW was vandaag de betere ploeg, maar ja, die wint niet altijd. Gelukkig voor ons. Doe mij nog maar 17 van deze wedstrijden.’