Sportclub Deventer speelde haar vierde competitiewedstrijd thuis tegen Klarenbeek. De eerste twintig minuten van deze wedstrijd waren volledig voor Klarenbeek en het had ook zo maar 1-3 bij rust kunnen staan voor de beter voetballende ploeg uit Klarenbeek.

Trainer Johan van Ommen zette zijn team iets anders neer en langzamerhand kwam de wedstrijd meer in balans. Hierop volgden ook kansen voor de thuisploeg. Maar toch werd het al snel 0-1. Een verdiende tussenstand gezien het spel. Sportclub Deventer moest voor de zoveelste keer weer een achterstand proberen weg te poetsen.

Dat gebeurde ook. Youngster Thijn Vegelin uit de JO19-1 wist de bal bij de tweede paal binnen te tikken en zette de stand op 1-1. De tweede helft was Sportclub Deventer de bovenliggende ploeg, maar waren de kansen schaars en werd het een matige voetbalwedstrijd die geen winnaar verdiende!

Op het moment dat Sportclub de kansen kreeg om op voorsprong te komen, onder andere via Thijn Vegelin, maakte Klarenbeek in de 92ste minuut de onverdiende 1-2, waarbij de verdediging van Sportclub stond te slapen.

Johan van Ommen: ‘Ja wat moet ik er van zeggen. Als je zo de punten weggeeft, kun je beter eerst eens naar jezelf kijken in plaats van naar anderen te wijzen. Ik denk dat sommigen maar eens naar de winkel moeten gaan en een spiegel moeten kopen! Maar dat er iets gaat veranderen lijkt me wel logisch.’ Aldus de teleurgestelde en tevens afzwaaiende hoofdtrainer van Sportclub Deventer.

Vorig artikelSV Schalkhaar verliest nipt in enerverende wedstrijd tegen koploper