In de kampioenswedstrijd van Diepenveen trok Sallandia aan het kortste eind. Na een 0-0 ruststand werd het in de slotfase 2-0 voor de thuisploeg.

Sallandia was in de 1e paar minuten dichtbij een doelpunt maar de inzet van Jeremy van Krieken daalde net te laat en belandde op het dak van het doel. Wie zou denken dat dit een voorbode was voor een spectaculaire 1e helft kwam bedrogen uit. Beide ploegen hielden veel mensen achter de bal en kansen waren daarom schaars. Matchello Bosman met een schotje tussen de palen en Diepenveen met wat grotere kansen voor Boswinkel, Metz en van den Wollenberg maar gescoord werd er niet.

In de tweede helft nog minder spektakel voor beide doelen. Waarschijnlijk zou er niet voor middernacht worden gescoord door beide teams tot de 78e minuut. Een verdedigende fout waar de bal zo op een presenteerblaadje bij Fabian Metz werd aangeboden. Invaller doelman Yavuz was kansloos op diens schot. Daarna was Sallandia even van de leg en had de 2-0 al eerder kunnen vallen. Deze viel in de absolute slotfase nog door een bekeken schuiver van Yucel.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen WWNA. Daarna zal de nacompetitie starten tegen Victoria’25 uit Afferden of OSC uit Nijmegen.