Sallandia boekte vandaag de derde overwinning op rij. Van SV Broekland werd met 1-2 gewonnen.

De eerste helft was aan beide kanten erg matig. Het duel speelde zich voornamelijk op het middenveld af en kansen waren er nauwelijks te noteren. Een paar minuten voor rust kreeg Broekland een schotkans van randje zestien. Dit schot werd vakkundig gestopt door Joris Minnes.

In de rust werd afgesproken om meer energie in de wedstrijd te steken om zo tot kansen te komen. Marco van Meeteren was na tien minuten dichtbij een doelpunt, maar z’n schot spatte op de kruising uiteen. Sallandia bracht na een klein uur Wittenberg en van Krieken binnen de lijnen. Dit leidde direct tot resultaat. Een doorkopbal van Milan Makel werd door van Krieken hard voor langs geschoten en vond bij de tweede paal Marco van Meeteren die binnentikte.

Amper een minuut later al de 1-1. De scheidsrechter vond dat een ingreep van Engin Akkus onreglementair was en legde bal op de stip. Minnes zat nog aan de bal, maar vloog toch in het zijnet. Wederom een minuut later alweer de voorsprong voor Sallandia. Van Krieken brak door aan de linkerkant en gaf de bal breed op Wittenberg die prachtig binnenschoot.

Een kwartier voor tijd een slippertje achterin en Milan Makel moest dit corrigeren met een overtreding. Helaas was dit z’n tweede gele kaart en moesten we met tien man door. Broekland begon aan te zetten, maar verder dan wat ballen voor het doel kwam men niet. Aan de andere kant was van Krieken nog dichtbij de 1-3.

Door dit resultaat staan we gedeeld op de 3e plaats. Volgende week tegen Turkse Kracht proberen wij de grens van twintig punten te doorbreken.