Vandaag de 4e wedstrijd tegen Wesepe. Met een selectie die niet helemaal compleet en fit was ,stond er wel een fit elftal aan de start. De wedstrijd begon om 12.00 uur met een minuut stilte ,vanwege het overlijden van een jeugdtrainer van Wesepe.

De wedstrijd kende eigenlijk over 90 minuten een zelfde spelbeeld: Sallandia was deze middag heer en meester op alle facetten van het spelletje. Sallandia was gezond agressief in de duels en we stonden zeer goed in onze formatie. Er was geen gemopper en gezeur te horen en het leek een ‘walk in the park’….

De eerste helft was dan ook eenrichtingsverkeer met een legio aan kansen tot gevolg. Dat we er daarvan maar 2 (penalty Marco van Meeteren, Jordy Molemans) in schieten, is enerzijds niet goed te noemen anderzijds was het de excellerende keeper van Wesepe die de meest onmogelijk ballen eruit hield. Daarmee hield hij qua stand Wesepe in de wedstrijd.

Strafschop Van Meeteren

Het gevaar is dan dat je met teveel spelers over de bal gaat spelen, waardoor het in de omschakelmomenten toch nog hachelijk wordt. Echter stond Sallandia in de formatie als een huis en gaf eigenlijk niets weg. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Sallandia scherp geconcentreerd en de goalie van Wesepe die de ploeg uit het gelijknamige dorp op de been hield. Toen Marco van Meeteren na een fantastische actie van Orlando Rozen de 3-0 op het scorebord bracht, kon het eigenlijk niet meer misgaan.

Nadat een zeldzaam foutje van Sallandia deze middag nog werd afgestraft door Wesepe, was het Orlando Rozen die de 4-1 binnen prikte! Over en uit, al met al een heel goed spelend Sallandia, en daarmee een dik verdiende overwinning, hier kunnen we mee verder!

Het stukje wordt te lang om alle spelers individueel eruit te lichten, maar dat zou wel recht gedaan hebben aan hetgeen het publiek voorgeschoteld kreeg! Dik compliment mannen!

Scoreverloop: 1-0 Marco van Meeteren, 2-0 Jordy Molemans, 3-0 Marco van Meeteren, 4-1 Orlando Rozen