Na de grote nederlaag van vorige week tegen Sallandia moest dvv Go Ahead zich dit weekend proberen te herpakken thuis tegen VV Emst.

Vanaf de aftrap was Emst de bovenliggende partij dat vrij veel kansen creëerde en terecht in de 25e minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Go Ahead probeerde zich er onderuit te voetballen en het kon nog wel wat kansen creëeren voor rust. Helaas zonder dat hier een doelpunt uit kwam. Tevens was de ruststand 1-0 waarbij het 7 of 8-0 had kunnen staan. Gelukkig voor de roodgelen verzaakte Emst door de vele kansen niet te benutten: keeper Delano Dokter stond goed te keepen en de aanvallers waren niet scherp.

Vlak na de thee, in minuut 47, werd het 0-2. Go Ahead, dat de 2e helft veel achteruit liep en bleef tegenhouden, kon ook de 0-3 niet voorkomen. Wel counterde Go Ahead een paar keer goed, maar helaas leidde dit niet tot een doelpunt. Via een eigen goal werd de stand 0-4. Vlak voor het einde van de wedstrijd deed Rayshon Adamus nog wat terug voor de Deventenaren. Via een knappe drop-kick schoot hij binnenkant paal de 1-4 binnen.

Nog steeds is het wachten op de eerste overwinning van het seizoen. Volgende week een nieuwe kans uit bij Vv IJsselstreek.