In het veel te koude Zwolle trapte Go-Ahead af tegen SV Zwolle. Beide teams speelden slordig op een dramatisch veld waardoor er in het begin geen grote kansen ontstonden.

Na een goede 25 minuten resulteerde de eerste echte kans van de wedstrijd in een goal aan de andere kant voor de Deventernaren door Sidar Gunesli. Kort daarna is er een rebound uit een corner waarbij Alpay de 0-2 binnen tikt.

Ook in het begin van de tweede helft is Go-Ahead gevaarlijk en weet met een goede actie van Sem van der Heuvel opnieuw het net te vinden, 0-3. Kort erna schiet SV Zwolle de 1-3 vanaf 11 meter binnen. SV Zwolle zoekt steeds meer en meer de duels.

Na een belachelijke overtreding op een speler van Go-Ahead moet SV Zwolle met 10 man verder. 8 Minuten voor tijd weet SV Zwolle met 10 man zelfs de 2-3 te maken.

Uiteindelijk wint Go-Ahead verdiend, maar maakt het zichzelf onnodig moeilijk terwijl het de score nog meer had moeten uitbouwen.