Go-Ahead moet na 3 nederlagen op rij de rug gaan rechten. De ploeg krijgt een hoop complimenten voor van alles en nog wat, maar staat wel telkens met lege handen.

Deze speeldag komt Batavia op bezoek. Wat de gasten uit Lelystad komen doen, weet eigenlijk niemand. Shirts zonder rugnummer en een hoop gezeur en gezeik op van alles en nog wat.

De wedstrijd speelt zich af op een veld wat eigenlijk de naam van veld niet mag hebben: de gemeente moet zich hier voor gaan schamen. Vanaf minuut 1 wil de thuisploeg snel de wedstrijd in het slot gooien. De kansen zijn hier wel voor aanwezig echter worden deze om zeep geholpen.

Door goed druk zetten van Donovan gaat de keeper in de fout en komt de thuisploeg op 1-0. Vanaf dat moment gaan de bezoekers aardig te keer tegen elkaar en niet op een positieve manier. Wat zonde is, want de ploeg beschikt over een paar vaardige, goede spelers.

Batavia is vanaf dat moment alleen maar bezig om iedereen (thuisploeg, scheidsrechter, grensrechter, toeschouwers ect) af te zeiken, intimideren etc. Laten we er voor de rest maar geen worden aan vuil maken. Ruststand 2-0, eindstand 3-0

Bronclubcorrespondent DVV Go-Ahead
Vorig artikelVoorbeschouwing amateurvoetbal 12 en 13 november
Volgend artikelOverwetering zegeviert in Wijhe