Minder derby’s dan vorig weekend, maar er staan zeker een aantal leuke wedstrijden op de rol. Wouter Hulsegge maakte het volgende overzicht:

ZATERDAG 12 NOVEMBER
3e klasse

14.00 uur
SV Twello – AVW’66

4e klasse
Voor Koninklijke UD wordt het nu echt wel tijd om de eerste punten te gaan pakken dit seizoen. De koninklijken bevinden zich namelijk in een illuster gezelschap van nog 3 clubs die dit seizoen nog puntloos zijn in de zaterdagklasse van KNVB district Oost.

14.30 uur
Almen – Koninklijke UD

15.00 uur
HSC’21  – FC RDC
Sportclub Deventer – GFC
FC Winterswijk – SV Helios

ZONDAG 13 NOVEMBER
1e klasse

14.00 uur
Voorwaarts Twello – MASV

2e klasse
Schalkhaar neemt het in een uitwedstrijd op tegen SDC’12: de Denekampers, die volgend seizoen op de zaterdag gaan spelen, bivakkeren ook in de onderste regionen. Kan het door blessures geteisterde Schalkhaar eindelijk de eerste 3 punten binnenslepen en zo feestelijk de lange terugreis aanvaarden?

14.00 uur
SDC’12 – SV Schalkhaar

3e klasse
Na 3 seizoenen is de klassieke IJsselderby Wijhe – Overwetering weer terug! Zaterdagavond 18:30 uur staat deze wedstrijd op het programma. SV Colmschate’33 speelt de derby tegen ABS en kan, mocht het zelf winnen en Groen Wit punten laat liggen in de wedstrijd tegen Diepenveen, de 1e periode al binnenhalen!

zaterdag 12 november 18.30 uur
Wijhe’92 – Sportclub Overwetering

14.00 uur
SV Colmschate – ABS    

14.30 uur
Turkse Kracht – Albatross
Groen Wit ’62 – Diepenveen

4e klasse
Lettele neemt het op tegen laagvlieger SV Raalte en bij winst haakt het mooi aan bij te de top van deze 4e klasse. Sallandia is vrij dit weekend.

14.00 uur
Victoria Boys – VV Activia
SV Raalte – VV Lettele
DVV IJsselstreek – Broekland

14.15 uur
De Gazelle – Hoonhorst

5e klasse
Davo, dat het toch verrassend goed doet, neemt het op tegen Batavia, de club die zich vorig seizoen na een aantal wedstrijden terugtrok. Gezien de stand zou dit een makkelijke overwinning moeten gaan worden voor de ploeg van trainer Schuurman.

14.00 uur
SV Epse – CCW’16
SV Terwolde – Voorst
DVV Go Ahead – Sportclub Wesepe
Batavia ’90 – DVV Davo                                          

Vorig artikelNederlaag De Gazelle tegen stadgenoot Sallandia
Volgend artikelGo-Ahead wint eindelijk weer