Om stipt 14 uur rolde de bal weer op Sportpark De Rielerenk. Go Ahead, dat nog geen overwinning had geboekt dit seizoen, ging het vandaag proberen tegen Vilsteren dat 3 plekken hoger stond. Wat van te voren dus een spannende wedstrijd had kunnen worden, bleek na de eerste 20 minuten al heel anders.

Go Ahead liep merendeels achter de feiten aan. Er lag voor Vilsteren op de flanken extreem veel ruimte en het scoorde 3 keer voor de rust waardoor de ruststand 0-3 was.

Na de rust deed Go Ahead toch nog wat terug. Via een goede individuele actie van Rayshon Adamus, die de bal strak voor gaf, maakte Jordy Molemans er 1-3 van. Vilsteren kwam op een 1-4 stand via een makkelijk gegeven penalty. De eindstand werd uiteindelijk 1-6.

Het lichtpuntje van de middag was het debuut van twee JO-19 spelers (Ufuk & Murat) die hun debuut maakten en goed invielen.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Wesepe.

Eindstand: 1-6
Doelpunt: Jordy Molemans