Zondag stond de thuiswedstrijd tegen de koploper Sv Raalte op het programma voor DVV Go Ahead. Van te voren was al bekend dat dit een lastige pot zou worden met veel duels. Toch was Go Ahead in de openingsfase van de wedstrijd zeker niet minder dan Raalte en kwam verdiend op een 1-0 voorsprong via gastspeler Orlando. Go Ahead zette Raalte goed onder druk en kwam nog een paar keer voor de goal maar wist het niet te verzilveren. Vlak voor rust kwam toch de 1-1 van Raalte via een bekeken schot dat over de keeper vloog.

De 2e helft begon aan de kant van Go Ahead zwak. Door een domme overtreding in de zestien kon de scheidsrechter niks anders doen dan de bal op de stip te leggen: 1-2 voor Raalte. Vlak daarna werd opnieuw een domme overtreding gemaakt op de rand 16. De vrije trap werd goed binnen geschoten en de stand was binnen enkele minuten 1-3…. Go Ahead kwam niet meer aan voetballen toe waardoor Raalte de 4 en 5-1 makkelijk maakte….

Op basis van de eerste helft had er zeker meer ingezeten voor Go Ahead, maar vergaten ze net als vorige week de goede aanvallen te verzilveren. Volgende week nieuwe kansen op de eerste overwinning uit bij Wissel.