Door een groeiende selectie is Go Ahead voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een ambitieuze selectietrainer voor het tweede elftal.

D.v.v. Go Ahead is groeiende. Komend seizoen zal voor het eerst een grote groep spelers vanuit onze jeugd doorgroeien naar de senioren. Deze groep komt momenteel uit in de Hoofdklasse. Daarnaast blijft de huidige selectiegroep grotendeels intact. Het gevolg hiervan is dat wij komend seizoen beschikken over een grote groep selectiespelers, welke ondergebracht moeten gaan worden in het 1e en 2e elftal. De beoordeling hiervan zal gedaan worden door de technische staf, met als eindverantwoordelijke de hoofdtrainer.

Momenteel bestaat het 2e elftal uit een groep selectiespelers die tegen het 1e aan zitten, aangevuld met een groep recreanten. Dit elftal komt dit seizoen uit in de 5e reserve klasse. Vanaf het nieuwe seizoen is het de intentie om 2 x per week te gaan trainen met dit elftal, en in samenspraak met de trainer, zo hoog mogelijk in de competitie te starten.

Profiel
• KNVB gediplomeerd, of hiervoor opgeleid willen worden (minimaal TC3)
• Goede contactuele eigenschappen
• Enthousiaste en inspirerende instelling
• Teamplayer ten opzichte van de technische staf en de hoofdtrainer

Schriftelijke reactie en c.v. mailen aan: Sebastiaan de Groot – Technische zaken via sdegroot81@gmail.com

Vorig artikelGo Ahead Eagles in heerlijke topper ruim voorbij Almere
Volgend artikelDe rood-gele column van Gerard Somer – week 16