In een spannende wedstrijd tegen de nummer 2 Raalte liet Davo zien wat kracht en doorzettingsvermogen is! Met een vliegende start en fantastische inzet vanaf de eerste minuut, scoorde Sidney Pinkster al snel de 0-1, gevolgd door Milan Koers die de 0-2 op het bord zette.

Raalte wist terug te komen tot 1-2, maar Davo bleef de druk opvoeren. Een schitterend doelpunt van Sidney Pinkster zorgde voor de 1-3. De eerste helft was een toonbeeld van Davo’s kracht.

De tweede helft was vol spanning, met een onterecht afgekeurde goal van Milan en een controversieel moment waarbij Wesley de Witte werd neergehaald, 1-op-1 met de keeper, maar het zonder gevolgen bleef. Ondanks enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter, hield Davo stand en gaf geen grote kansen meer weg.

Een wedstrijd met karakter en een bewijs van vechtlust. Goed gedaan!

Opnames van de wedstrijd zijn HIER terug te zien.