Ons eerste elftal liet vandaag tegen Wesepe zien wat ze waard zijn met een sterke overwinning. De inzet en het harde werk werden duidelijk beloond op het veld.

De actie begon vroeg met een mooie goal van Milan in de 9e minuut, waarmee we op een 1-0 voorsprong kwamen. Niet veel later, in de 22e minuut, verraste Bas Elshof (46 jaar jong!) iedereen door, na een strakke pass van Adem, de bal in de benedenhoek te plaatsen. 2-0 voor Davo! Bas speelde met de energie van een 23-jarige, wat een topper!

De tweede helft bracht meer spanning met zich mee toen Wesepe terugkwam tot 2-1 door een foutje in onze verdediging. Gelukkig bleef verdere dreiging uit en konden we de wedstrijd solide uitspelen. We moeten nog werken aan onze afronding voor het doel; net als vorige week lieten we een paar zekere kansen liggen. Toch is de vooruitgang duidelijk – we zijn op de goede weg!

Laten we deze lijn doortrekken!

ViaClubcorrespondent dvv DAVO
Vorig artikelGorssel wint belangrijke wedstrijd om plek drie van concurrent Achilles
Volgend artikelNa heroïsch gevecht wordt Voorwaarts winst ontnomen!