Davo heeft vandaag een belangrijke zege geboekt bij SV Zwolle. Na een 1-1 ruststand werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen en op basis van de kansen was de zege verdiend. Gemakkelijk ging het zeker niet en speelden zich ook in de 2e helft zenuwslopende momenten af voor het Davo-doel.

Davo begon sterk aan de wedstrijd, maar wist dit niet in een doelpunt om te zetten. De eerste beste kans voor SV Zwolle was direct raak. Na 10 minuten keek Davo tegen een 1-0 achterstand aan. Vervolgens golfde de wedstrijd over en weer en Wesley de Witte was namens Davo nog het dichts bij een treffer.

In de 25e minuut wist Wesley de Witte wel te scoren. Uit een zeer fraaie vrije trap scoorde hij de 1-1. Vlak voor rust nog een hele beste kans voor de thuisploeg, na slordig balverlies van Davo.

Na de rust kwam Davo beter uit de verf. De wedstrijd bleef overigens vrij rommelig. Snel wist Davo op voorsprong te komen door een beetje een lucky goal van Benjamin Labobar: 1-2. Daarna een kans voor SV Zwolle, maar Davo doelman Moreno Jochaniak wist te redden.

Vervolgens toch wel een veldoverwicht voor Davo, wat een aantal kansen opleverde. Sidney Pinkster kwam op links door, maar schoot tegen de doelman aan. Mitchell Pinkster had een 2-tal kansen en wederom was het Sidney Pinkster die tegen de SV Zwolle doelman schoot. SV Zwolle had daarna zeker nog een beste kans op de gelijkmaker, daarentegen miste Wesley de Witte vrij voor de doelman.

Het bleef bij een 1-2 zege voor Davo. Volgende week geen competitievoetbal, een week daarna ontvangt Davo Vilsteren.