CCW en Sallandia, twee ploegen die samen met Diepenveen voor vanmiddag gezamenlijk de ranglijst aanvoerden, hebben beiden in het onderlinge duel vanmiddag genoegen moeten nemen met een puntendeling en op basis van gehele wedstrijd was dit ook een juiste afspiegeling.

Sallandia had de gehele eerste helft duidelijk het betere van het spel, oogde ook wat feller als CCW en met name dat zorgde ervoor dat CCW absoluut niet aan voetballen toekwam zoals de ploeg het de laatste weken speelde. Met name aanvallend kwam CCW de eerste helft helemaal niet aan de bak en moest het spel echt aan Sallandia laten. Dat oogde niet alleen dreigender maar was het ook, maar ook niet echt tot grote kansen kwam.

Toch moest CCW een paar minuten voor de rust een tegentreffer incasseren. Na een vrij onschuldige overtreding aan de zijlijn op z’n 20 meter van de achterlijn werd een vrij schop laag en hard bij de verre paal heel ongelukkig door CCW-doelman Jochem van Ruth getoucheerd en verdween daarmee in het net. 1-0 En de voorsprong was niet echt onverdiend. Met deze stand gingen ook beide ploegen aan de thee.

Na de rust kreeg CCW duidelijk meer vat op het spel van de thuisploeg, kroop het ook iets meer uit haar schulp en werd voetballend ook de betere partij zonder dat het gevaar stichtte voor het doel van Sallandia. Een kwartier voor het einde kreeg CCW een vrije trap midden voor de goal op rand zestien na een handsbal en het was Laurens van de Werff die de bal snoeihard binnen kon jagen (1-1).

Tien minuten voor het einde kreeg het ook nog eens een numerieke meerderheid toen de spits van Sallandia met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Zoals zo vaak werd het hier zeker niet gemakkelijker op en de thuisploeg beperkte zich vanaf dat moment nog meer op tegenhouden, wat ze overigens goed afging.

Uiteindelijk, na zo’n vijf minuten extra tijd, blies scheidsrechter Westemeijer uit Lemelerveld voor het einde van de wedstrijd en eindigde deze ‘topper’ onbeslist en gezien de gehele wedstrijd was het een terechte uitslag.

De eerste volgende competitiewedstrijd is zondag 29 oktober om 14.00 uur thuis tegen buurman Voorst, maar eerste a.s. donderdag nog ff een tussendoortje wanneer het opgenomen moet worden in Huissen tegen zondag 1e klasser RKHVV, ofwel David tegen Goliath, aanvang van deze wedstrijd 20.30 uur.