Davo heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Tegen Epse werd het een 1-2 nederlaag. Erg jammer, want bij een overwinning zou Davo pas in de 2e ronde van de nacompetitie instromen en ook nog een thuiswedstrijd hebben. Nu speelt het alleen maar (een) uitwedstrijd(en).

Epse begon sterk aan de wedstrijd en enigszins tegen de verhouding in opende Davo de score. Een fraai doelpunt van Sidney Pinkster betekende na 8 minuten de 1-0. Epse domineerde de wedstrijd verder, maar Davo had toch de beste kansen. Eerst een goede vrije trap van Mitchell Pinkster en even daarna kon Quint Mulder uit een corner inkoppen, maar miste.

Epse had uit een 100% kans vervolgens de gelijkmaker kunnen scoren. Dat deden ze wel vlak voor rust. Verdiend was het wel, maar het was een buitenspeldoelpunt. Iets was zelfs de onpartijdigen zagen. De arbiter liet zijn assistent doodleuk staan.

Na de rust direct een kans voor Epse (tegen de paal) en daarna weer een kans voor Davo. Ronald Boudewijnse had de bal voor het intikken. Een 2e kans voor Ronald Boudewijnse trof wederom geen doel. Epse schoot daarentegen tegen de lat. Een inschattingsfout aan Davo-zijde betekende de 1-2 voor Epse.

Davo nam risico’s en in die fase kreeg het nogal wat beste kansen. Het had zelfs een strafschop moeten krijgen, nadat Sidney Pinkster binnen de 16-meter werd gevloerd. De scheidsrechter stond op 30 meter afstand en gaf Davo een vrije trap buiten de 16-meter…

In de counter was Epse zeker nog gevaarlijk, maar wist niet te scoren en zo bleef het bij 1-2. De bezoekers hadden meer de drang om te winnen en meer ‘gif’ in hun spel.