Voor Davo is het seizoen over en uit. In de 2e ronde van de nacompetitie werd de 2e helft Davo fataal. In een kwartier tijd verspeelde Davo de wedstrijd en ging met 9-3 onderuit bij vierdeklasser WWNA.

De 1e helft speelde Davo een prima wedstrijd en WWNA had deze tegenstand niet verwacht. In de 1e minuut kwam Davo goed weg bij een WWNA-aanval, maar na 4 minuten kwam Davo op voorsprong. Door de poedel van de WWNA-doelman kon Ronald Boudewijnse de 0-1 scoren. Vervelend was dat de WWNA-doelman ongelukkig ten val kwam en geblesseerd het veld moest verlaten.

Davo had vervolgens nog een 2-tal goede kansen. Sidney Pinkster miste alleen voor de doelman en een kopbal van Mitchell Pinkster ging net naast. Daarbij raakte Mitchell Pinkster ook nog eens geblesseerd en tijdens zijn blessurebehandeling scoorde WWNA na 16 minuten de 1-1.

De wedstrijd ging op en neer. WWNA kwam in de 18e minuut op voorsprong (2-1), maar een paar minuten later scoorde Mohammed Ghoudane de 2-2 na een fout van de WWNA-doelman. Daarna weer de beste kansen voor Davo. Javin Evers schoot in kansrijke positie over en Sidney Pinkster miste ook een beste kans.

In de 33e minuut een strafschop voor Davo. Sidney Pinkster ging alleen op de doelman af en werd in de 16-meter onderuit gehaald. Een terechte strafschop, maar geen kaart voor de WWNA-speler. Vervolgens wel kaarten in de wedstrijd voor een balletje wegtrappen en praten. Zeg het maar. De penalty werd niet benut door Ronald Boudewijnse: hij schoot jammer genoeg over.

Toch kwam Davo op voorsprong. Djuliano Deriu schoot bekeken de 2-3 binnen. Helaas kon Davo niet rusten met een voorsprong, want in de blessuretijd van de 1e helft scoorde WWNA de 3-3.

Je zou denken dat het ook een spectaculaire 2e helft zou gaan worden. Niets was minder waar. Het is eigenlijk ongelooflijk dat na 60 minuten spelen een stand van 7-3 op het scorebord stond. En dan is de wedstrijd gespeeld. De hitte en de grote achterstand; dat kwam Davo niet meer te boven. WWNA voerde zelfs de score nog op tot 8-3 en 9-3.

Voor Davo is het seizoen afgelopen en WWNA speelt volgende week de finale tegen ‘t Peeske. Met een aantal versterkingen erbij doet Davo ongetwijfeld volgend seizoen een gooi naar het kampioenschap in de 5e klasse. Dit was het laatste verslag van Davo 1 dit seizoen. Een prettige vakantie en tot het seizoen 2023-2024.