Wij missen het voetbal! U ook? Als (assistent-)scheidsrechters kijken wij net als voetballers wekelijks uit naar het weekend en de wedstrijden die ons te wachten staan. Weer of geen weer, dichtbij of verder weg, ongeacht het niveau of stand op de ranglijst: Wij hebben er ongelooflijk veel zin in! Maar we mogen niet ☹. Al een hele tijd niet en dat vreet enorm aan ons, net als aan alle voetballers die het gras en hun tegenstanders wel kunnen opvreten na zo’n lange, voetballoze periode.

Deventervoetbal.nl heeft ons daarom benaderd met de vraag of wij in deze ‘stille’ periode iets aan spelregels kunnen doen op de site. Daar werken wij maar al te graag aan mee, want iedereen heeft baat bij het vergroten van de spelregelkennis! Via deze link https://b.socrative.com/login/student/ of via de app Socrative (gratis te downloaden via Android of uw iPhone) maakt u de spelregelvragen:

  • 1) vul bij het ‘roomnummer’ in: deventervoetbal
  • 2) U vult uw eigen naam + voetbalclub in (bijv. S. Hendriks, Go Ahead Eagles)
  • 3) Daarna verschijnt er telkens een nieuwe meerkeuzevraag met 4 antwoordmogelijkheden
  • 4) Na het beantwoorden van de vragen, ziet u meteen of uw antwoord goed of fout is (met uitleg uit het spelregelboek van de KNVB). Mocht u dat willen nalezen, dan vindt u de spelregels ook via: https://www.knvb.nl/downloads/bestand/4841/spelregels-veldvoetbal-2020-21
  • 5) Na 10 vragen wordt uw totaalscore berekend.

Iedere vrijdag plaatsen wij nieuwe vragen op de site en zodra er weer gevoetbald mag worden, gaan wij een mooie prijs uitreiken aan de vereniging die het beste heeft gescoord. Scoort uw vereniging ook in Coronatijd?

De commissie opleidingen van de Deventer Scheidsrechtersvereniging wenst u veel plezier en vooral veel succes!

Vorig artikelGo Ahead Eagles probleemloos voor zevende keer ongeslagen
Volgend artikelOok trainer Slinkman verlengt