ABS heeft donderdagavond in eigen huis overtuigd door gelijk te spelen tegen koploper AZC. Na een 1-1 ruststand behaalde het gedreven team een verdiende 2-2.

De eerste 25 minuten had ABS het heel lastig tegen het sterke AZC. Positiewisselingen van AZC zorgden voor veel onrust in de verdediging. AZC faalde in de afwerking, terwijl ook ABS in de omschakeling kansen kreeg, maar ook niet scherp was in de afwerking. Toch wist Felix Mulder in de 37ste minuut de verdiende openingstreffer te maken (0-1). Kenmerkend voor ABS is de veerkracht. In de 42ste minuut kwam het op fraaie wijze op gelijke hoogte. Een pass van achteruit werd door Yannick Duteweert teruggelegd op Youri Meijer die fraai opende op Paul Roetert die fraai afrondde (1-1).

Direct na de rust startte ABS ijzersterk. Binnen een minuut wist Mark met een fraaie pass Paul Roetert te bereiken en vanuit zijn teruggetrokken voorzet scoorde Yannick Duteweert knap de 2-1. ABS drukte door en had de pech dat een fraaie inzet van Yannick Duteweert op de lijn werd tegengehouden en een prachtig doelpunt van Wessel Nikkels onterecht werd afgekeurd. Hierna nam de titelfavoriet weer het initiatief. Met veel passie verdedigde ABS de voorsprong, maar moest toezien dat Mark ter Horst uit een corner de 2-2 binnenkopte.

De wedstrijd bleef ontzettend spannend, maar uiteindelijk wist ABS het gelijkspel over de streep te trekken onder toeziend oog van het enthousiaste ABS-publiek.