ABS en Holten hebben in de topper in 4G aangetoond dat ook een 0-0 boeiend kan zijn. ABS begon de wedstrijd overtuigend.

Al in de 6e minuut werd Jasper Broekhuis in stelling gebracht door Youri Meijer, echter zijn kopbal werd uitstekend gered door doelman Davy Tuitert van Holten. ABS bleef in de eerste helft de bovenliggend partij, zonder tot veel kansen te creëren. Holten daarentegen kreeg een enorme kans via spits Bas Tuitert, echter doelman Jeffrey Roos redde fraai en zorgde voor de 0-0 ruststand.

In de eerste fase van de tweede helft ging de strijd gelijk op, maar halverwege de tweede helft nam Holten onverwacht het initiatief. Slordig balverlies aan de kant van ABS bracht Holten steeds beter in de wedstrijd. Harm Jansen van Holten kreeg als gevolg daarvan twee goede kansen. De eerste kans werd uitstekend gered door doelman Jeffrey Roos, de tweede kans werd ruim overgeschoten. ABS raakte de grip op het middenveld kwijt, verloor de duels, maar wist deze lastige fase toch te overleven. De laatste 15 minuten wist het de bakens te verzetten en kreeg via spits Maikel Demmers nog een goede kans. Helaas belandde ook zijn inzet ruim over het doel.

De laatste 15 minuten bleef het spannend, echter geen van beide ploegen wist het verschil te maken. Uiteindelijk een terecht gelijkspel, waarmee beide ploegen, maar ook de massaal opgekomen toeschouwers van beide ploegen konden leven.