De wedstrijd SDOL – Davo begon met een minuut stilte. Beide teams hadden een verzoek daarvoor ingediend. Davo vanwege het overlijden van John Natar, vader van 1e elftal speler Gino. John Natar heeft in het verleden diverse functies binnen Davo bekleed. Wij wensen Gino en verdere familie veel sterkte toe. In Luttenberg ging Davo met 3-1 onderuit tegen SDOL.

De thuisploeg speelde fris en heeft een uitstekend team. Davo daarentegen is nog lang niet compleet, alhoewel aanvoerder Sylvan van der Vegt zijn rentree maakte. SDOL kende een bliksemstart. Na 2 minuten was het al 1-0 en enkele minuten later schoten zij tegen de paal. Davo had het zeker in het eerste half uur niet makkelijk. SDOL zette de toon en in de 28e minuut raakten zij wederom de paal. De eerste kans voor Davo was pas na 31 minuten spelen. Een prima pass van Mitchell Pinkster op Ronald Boudewijnse die over het doel kopte.

In de 2e helft de eerste kans wederom voor SDOL. Een 2 tegen 1 situatie werd niet uitgespeeld. In de 62e minuut kreeg SDOL een strafschop na een lullige handsbal van Mitchell Pinkster. Zuur voor Davo, want even daarvoor negeerde de arbiter een handsbal van SDOL in hun strafschopgebied. Het buitenkansje werd benut : 2-0. Slechts 3 minuten later werd het 3-0 en dreigde een afstraffing voor Davo. In de 72e minuut schoot Tony Cakir de 3-1 binnen. Davo hoopte de wedstrijd nog te kunnen kantelen, want een doelpunt erbij zou het duel een andere wending kunnen geven. Davo was dreigender dan in de 1e helft, maar noemenswaardige kansen leverde dit ook niet op. SDOL schoot nog een keer binnenkant paal en zag een doelpunt afgekeurd.

Het bleef bij een 3-1 nederlaag. Davo is nu 2 weken vrij en hopelijk kan trainer Patrick Wijsman dan weer beschikken over alle spelers.