ABS heeft gisteravond ook de inhaalwedstrijd tegen Activia gewonnen. In Twello werd het na een 0-1 ruststand uiteindelijk 0-3.

De eerste helft had ABS het erg lastig met het opportunistische spel van Activia. Vooral spits Mikkers bezorgde de defensie benauwde momenten en ABS had het geluk dat Activia geen van zijn kansen benutte. Zelf was ABS voor rust effectief. Uit een fraaie aanval verzorgde Youri Meijer een scherpe voorzet op Martijn Stegink die knap afrondde (0-1)

Na rust had ABS de zaakjes beter voor elkaar. Vooral op het middenveld werden nu wel de tweede ballen bezit voor ABS waardoor het meer aan voetballen toe kwam. Dit resulteerde in een groot aantal corners, waarbij Yannick Duteweert fraai inkopte na een corner van Martijn Stegink (0-2). Het slotakkoord kwam van Milan Roelofs die een scherp aangesneden vrije trap van Jaap Prinsen nog net wist te raken en daardoor de eindstand van 0-3 wist te scoren op het denkbeeldige scorebord.

Een knappe overwinning bij het voor ABS altijd lastige Activia. Het spel was niet hoogstaand, maar uiteindelijk telde alleen de winst en heeft ABS zich nu stevig op de 8e plaats genesteld.