Zondag 16 oktober speelde ABS uit tegen Warnsveld en dit was de vierde competitiewedstrijd voor ABS dat nog wacht op de eerste competitieoverwinning. Het begin was goed van ABS wat uiteindelijk ook zorgde voor de 0-1. Een mooie aanval werd perfect binnengeschoten door Youri Meijer. 0-1 Na 11 minuten en dat was op dat moment terecht.

ABS kreeg vertrouwen door deze snelle goal en begon steeds beter te spelen. Hoewel Warnsveldse Boys een aantal keer er gevaarlijk uitkwam met de behendige buitenspelers, kreeg ABS een enorme kans op de 0-2. Een vrije trap vloog er via de paal uit en de rebound werd overgeschoten. Na 30 minuten kwam de 1-1 op het bord. Via een snelle aanval kwam de bal op de linkerkant waarbij de middenvelder naar binnen kwam en in de korte hoek de 1-1 maakte. Tot aan de rust was het daarna gelijkwaardig waarbij Warnsveldse Boys nog 1 keer een enorme mogelijkheid kreeg.

De tweede helft was nauwelijks begonnen en een voorzet van de jonge buitenspelers van Warnsveld vloog er ineens in. Daarna had Warnsveld de overhand en maakten ze ook de 3-1 door middel van een mooie individuele actie. Het lijkt erop dat de gastheren over ABS heen zullen lopen maar het tegendeel is waar.

Na ongeveer een uur spelen maakte Youri Meijer de aansluitingstreffer. Uit een ingooi van Warnsveldse Boys nam ABS de bal over die via Daan Anneveld bij Youri Meijer kwam. Die schoot vanaf randje ‘16’ beheerst binnen. Hierna probeerde ABS het nog om de gelijkmaker te forceren maar tot echt grote kansen kwam ABS niet. Warnsveld begon steeds slordiger te spelen waardoor ook de gastheren niet tot grote kansen kwamen.

Uiteindelijk een 3-2 nederlaag, waar op basis van de wedstrijd een puntendeling terecht was geweest. ABS koopt er echt niets voor en staat uiteindelijk met lege handen. Komende zondag speelt ABS thuis voor de beker tegen Bruchterveld. Aanvang 17:00 uur.