ABS heeft vanmiddag de 7de achtereenvolgende overwinning behaald. Na een doelpuntloze eerste helft werd uiteindelijk verdiend gewonnen van de Zwollenaren.

De eerste helft had ABS moeite de goede organisatie aan Zwolse kant omver te spelen. De koploper had voortdurend de bal, maar wist lastig tot uitgespeelde kansen te komen. Wel was er dreiging, alleen de eindpass of de beslissende actie was onvoldoende. SV Zwolle probeerde vooral in de counter via Dennis Sylla gevaarlijk te worden, echter de defensie van ABS stond als een huis.

Direct na rust nam ABS de teugels duidelijk in handen. Agressief werd de bal op het middenveld veroverd en over de beide vleugels werd veel gevaar gesticht. Het offensieve spel werd in de 56ste minuut beloond door een fraaie treffer van Yannick Duteweert (0-1).

ABS hield de druk op de defensie en wist in de 76ste minuut de bevrijdende goal te maken door een doelpunt van Youri Meijer na goed voorbereidend werk van Yannick Duteweert (0-2). ABS kreeg vervolgens kansen om de voorsprong uit te breiden en gaf verdedigend opnieuw geen krimp. Hierdoor bleef de 0-2 eindstand op het scorebord staan.