In een enerverende wedstrijd heeft ABS een gelijkspel behaald tegen AZC. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk een 1-1 eindstand.

De eerste 20 minuten moest ABS alle zeilen bijzetten om de stormachtige start van AZC te overleven. Halverwege de eerste helft krijgt AZC een strafschop. AZC-speler Luc Wassink zet zich achter de bal, maar het is Jelmer Welgraven die de strafschop stopt.

Kort daarna krijgt Felix Mulder een enorme kans, echter ook hij verzuimd AZC op een verdiende voorsprong te schieten. Het laatste kwartier weet ABS zich te ontworstelen aan de druk van de thuisclub en komen gevaarlijk door via Martijn Stegink en Jaap Prinsen. De ruststand is 0-0, waarmee ABS blij mee mag zijn.

De start van de 2e helft is minder enerverend, maar toch weet AZC in de 57e min. de 1-0 te scoren.

ABS recht nu de rug, geeft nog nauwelijks mogelijkheden weg en anders is doelman Jelmer Welgraven op zijn post. De uitbraken worden steeds gevaarlijker en in de 80e min. krijgt ABS loon naar werken. Mark Boschloo bereikt Paul Roetert die de bal terug legt op Wessel Nikkels (zie foto) die koelbloedig zijn 4e competitietreffer maakt (1-1). In de 85e min. lijkt ABS op voorsprong te komen wanneer Maikel Demmers 1:1 op AZC-doelman Nando v.d. Broek komt. Helaas aarzelt Maikel te lang en weet de doelman redding te brengen. In de hectische slotfase blijft ABS overeind en behaalt een knap punt